Szolgáltatások
Lakossági szolgáltatásaink: számítógép építés, számítástechnikai szerviz, notebook javítás, számítástechnikai kiskereskedelem
A Flash Csapat
Lakossági számítástechnika szolgáltatásokat nyújtó csapatunk bemutatása
Rólunk írták
Rólunk írták
Lakossági szolgáltatással kapcsolatos vélemények ügyfeleinktol
Hírek
Híreink
Rólunk írták
 

A Kertvárosi Sportlétesítményeket Üzemeltető Kft. megbízási szerződés keretében két éve veszi igénybe  a Flash-Com Kft. teljes körű informatikai szolgáltatásait. A szolgáltatás magas színvonalú és precíz. Elvárásunk is volt, hiszen előzetes kontroll alapján ezért választottuk Őket. A két éves sikeres együttműködés alatt kiderült, hogy a kedvesség, a szolgálatkészség, a gyorsaság, a hitelesség, a megértés, a türelem, a becsületesség az, amivel több a Flash Com. Nem volt olyan kérés, segítségnyújtás amit ne teljesítettek és ne orvosoltak volna szinte  azonnal. Nem mindig alapos  számítástechnikai ismereteinket tolerálják, sokszor helyettünk végzik el az általunk hibának titulált, egy kattintással megoldható korrekciókat. Építő javaslataik által megújult számítástechnikai rendszerünk, könnyebben kezelhető, gyorsabb és jobb lett.

Lipták Erzsébet 
Kertvárosi Sportlétesítményeket Üzemeltető Kft.

Cégünk évek óta folyamatosan jó kapcsolatban dolgozik együtt a FLASHCOM Kft-vel.Gombás Vilmos Elektromatika Bt.

A cég belső hálózatunk fejlesztését, levelező szerverünk és honlapunk elkészítését végezte megelégedettségünkre. A különböző változtatási, módosítási igényeinkre gyorsan és rugalmasan reagáltak törekedve arra, hogy rendszerünk lehetőleg fennakadás nélkül működjön.

Ajánlani tudom mindenképp a FLASHCOM szakmailag felkészült, hozzáértő, tettre kész csapatát hardveres vagy szoftveres kihívások megoldására.

Gombás Vilmos 
Elektromatika Bt.

A Főzelékfaló Zrt. több, mint 2 éves együttműködésre tekint vissza a Flash-Com Kft.-vel, személy szerint Berente Zoltánnal. Ezen idő alatt nem volt olyan informatikai problémánk, melyet Zoltán ne tudott volna orvosolni nagyon rövid idő alatt, pontosan és gyorsan. Ide tartozik a cégre szabott árukezelési programtól, az azonnali internet problémán át, a számunkra megfelelő nyomtató kiválasztásán keresztül, a tonerek, nyomtató patronok kedvező áru beszerzése is, azaz teljes körű szolgáltatást nyújtanak.

Minden cégnek ilyen megbízható Partnert kívánok minden területen.

Szibert Éva
Főzelékfaló Zrt.

 

A Flash-Com Kft. évek óta látja el cégünk általános informatikai felügyeletét. Csillik KristófA kiindulási pont, amikor megbíztam őket káosz közeli állapotot tükrözött. Azóta korszerű szervereken, felügyelt mentésekkel helyezték adatainkat biztonságba. Teljesen új. strukturált gigabites hálózatot építettek. Tűzfalat és menedzselhető vírus védelmi rendszert vezettek be. Gazdasásos nyomtatók beszerzésében és üzemeltetésében is segítettek. Végre napra kész a hardver/szoftver leltárunk. Végeredményben azt tudom mondani, hogy az IT rendszerünk stabil és mindennapi munkánkban szürke eminenciásként teszi a dolgát.

Csillik Kristóf 
Kerületgazda Szolgáltató Szervezet 

 

Az Összefogás Lakásszövetkezet egyik legrégebbi partnere, a kerületben a  FLASH-COM Kft. 2000. júniusa (15 év) óta látják el Lakásszövetkezetünk rendszergazdai teendőit. Web oldalunkat 2012. szeptember 01-re elkészítették, megújították. A már eddig is több általuk elkészített web oldalhoz hasonlóan weblapunkat is saját tartalomkezelő (CMS) rendszerükre építették. Az elmúlt évben szerverünket korszerűsítették igényeinkhez és felhasználásunkhoz optimalizálva. Köszönjük. Munkájukat ajánlom mindenkinek.

Varga Róbert
Összefogás Lakásszövetkezet

 

Régóta szerettem volna távolról is elérni a benti hálózatunkat. Az előző szakemberek ezt nem tudták maradéktalanul biztosítani. Ezért váltottam tavaly a  Flash-Com Kft-re. Ők egy hónap alatt új, windows alapú szerver hátteret telepítettek. Annyira biztosak voltak a rendszerükben, hogy egyéves részletfizetési konstrukcióban állapodtunk meg. Kaptam egy alapos szerver telepítési jegyzőkönyvet arra az esetre, ha mégis mással szeretnék üzemeltetni, ne legyek kiszolgáltatott helyzetben. Jogosultságokat és mentési szisztémát dolgoztunk ki és valósítottunk meg együtt. A távoli munka is megbízhatóan működik nagy mértékben könnyítve a mindennapi munkámat.

Csohány Antal
Híd-Tám Kft.