Szolgáltatások
Lakossági szolgáltatásaink: számítógép építés, számítástechnikai szerviz, notebook javítás, számítástechnikai kiskereskedelem
A Flash Csapat
Lakossági számítástechnika szolgáltatásokat nyújtó csapatunk bemutatása
Rólunk írták
Rólunk írták
Lakossági szolgáltatással kapcsolatos vélemények ügyfeleinktol
Hírek
Híreink
CAD és játék PC

Elsőre furcsának tűnik e két kategória együtt kezelése, de az a tapasztalatunk, hogy mind a mérnöki (CAD-es) mind a játék céljából épült gépeknél ugyanazoknak az elemeknek kell hangsúlyosnak lenni. A processzornak, memóriának és a VGA kártyának.

Természetesen itt is létezik Brand és minőségi Flash-Com számítógép: FLASH PC. Azért ajánljuk a saját gépeinket, mert évente több mint 1000 darabot építünk és hisszük, hogy versenyképesek vagyunk másokkal.

Super Flower SF-702

XG Viper

Raidmax Smilodon

 

Flash-Com számítógépek előnyei:

A legnagyobb segítség a vásárló részére, hogy gépeink a vásárlás után is térítésmentesen konfigurálhatók! Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy létrejön egy igény, például egy feladat (épület statikai számolása régi gépen 4 óra, igény szerint csökkenteni) vagy (adott játék eddig akadozott 25 fps -kép/s-, igény szerint növelni), mi erre ajánlunk egy optimális konfigurációt! Azért fontos megtalálni a legjobb ár/érték arányt, mert sokszor 10% teljesítmény növelésért már 100%-kal többet kell fizetni. Abban az esetben, ha a felhasználónak nem elég a konfiguráció teljesítménye, akkor egy hónapig felerősítjük a gépet, a kicserélt alkatrészeket teljes áron visszavéve!!!

Saját nagykereskedésünk van, így pontosabban tudjuk, hogy melyik alkatrész mennyire megbízható. A www.flash.hu–n található alkatrészek közül bármelyiket 1-2 nap alatt áthozzuk! Akár többet is, és a felhasználó kiválaszthatja azt, amelyik a leginkább tetszik!

Elsőként (2002) kezdtünk el foglalkozni igazán csendes számítógépek tervezésével. Saját beszerzésünk van a Japán Scythe extra halk processzor hűtőkre, folyadék csapágyas ház ventillátorokra. 2008-ban építettünk egy zenész ügyfelünknek egy gépet, amibe saját tervezésű tápegységet terveztünk, így a konfiguráció egyetlen mozgó eleme 9 dB volt!!!