Szolgáltatások
Lakossági szolgáltatásaink: számítógép építés, számítástechnikai szerviz, notebook javítás, számítástechnikai kiskereskedelem
A Flash Csapat
Lakossági számítástechnika szolgáltatásokat nyújtó csapatunk bemutatása
Rólunk írták
Rólunk írták
Lakossági szolgáltatással kapcsolatos vélemények ügyfeleinktol
Hírek
Híreink
Hírek : Informatikai cikkek (2019-01-21 14:38:50)

Olvasson informatikáról, a legfontosabb témákról közérthetően ezzel kapcsolatos weboldalunkon, az itcikkek.hu-n. Csatlakozzon az itcikkek.hu Facebook oldalához, hogy ne maradjon le semmiről.

Korábban találkozhattak már velünk a kerületi újságban, ahol időnként rövid számítástechnikai cikkekkel hívtuk fel a lakosság figyelmét egy-egy veszélyre, egyes szakmai témák fontosságára és sok érdekes cikk született ezekből, amelyek nagy sikert arattak. Ezt a weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy azoknak, akiket érdekel a számítástechnika világa lehetőségük legyen nagyobb terjedelemben, részletesebb információkat szerezni. Ezzel együtt kibővítettük témáinkat is, egyaránt érdemes azoknak olvasni minket, akik az informatika vállalati oldaláról érdekeltek és azoknak is, akik otthoni felhasználóként aggódnak saját adataik biztonsága miatt, vagy egyszerűen szeretnének gyorstalpalót kapni olyan témákból, mint például hogyan válasszunk magunknak nyomtatót, vagy milyen notebook-ot vegyünk. Annak érdekében, hogy az információ minél gyorsabban eljuthasson ügyfeleinkhez létrehoztuk az itcikkek.hu oldalunkhoz tartozó Facebook oldalunkat is, ahol minden új cikkünket posztoljuk.